Digitalt församlingsmöte tisdag 24 november kl 18:30

Kära vänner,
de nya reglerna för sammankomster gör det svårt för oss att samlas till församlingsmöte på vanligt sätt. Vid vårt senaste församlingsmöte provade vi att kombinera samling i kyrkan med sändning via Youtube. Det fungerade någorlunda, men inte optimalt.

Den här gången, när restriktionerna är ännu striktare, kommer vi att testa ett helt digitalt möte.Vi kommer att använda oss av plattformen Jitsi och du kan delta i mötet via din dator eller smart-phone.

Om du använder dator behöver du inte ladda ned någon programvara, du kommer rakt in i mötet via den länk vi skickar ut ett par timmar innan mötet börjar.

Använder du smart-phone bör du ladda hem Jitsi-appen i förväg så att den är installerad och klar när mötet börjar. Du finner länkar till de olika apparna för iPhone och Android i slutet av det här mailet.

Vi ber dig se till att din mikrofon är avstängd när du loggar in till församlingsmötet. Vill du säga något kan du sedan slå på den när du får tillfälle att tala.

På dagordningen står Budget för 2021 samt information om de närmaste veckornas planering. Varmt välkommen till vårt digitala församlingsmöte!

//Församlingsledningen

Du kan ladda ned Jitsi-appen för iPhone här: Jitsi för iPhone
Du kan ladda ned Jitsi-appen för Android här: Jitsi för Android