Möt våra sommarpastorer

Under Krister Hultbergs semester (12 juli-15 augusti) kommer vi i år att ha två sommarpastorer anställda. Det är Aron och Evelina Svernedal som går in i tjänsten en halvdag var varje vecka. Många av oss känner antagligen redan Svernedals, eftersom de bor i Enköping och är medlemmar i vår församling. Enakyrkan är dessutom praktikförsamling för de båda under tiden de går sin pastorsutbildning på Akademi för Ledarskap och Teologi (ALT).

Men även om vi känner dem ganska väl, kan det vara på plats med en liten presentation.

Aron är 25 år och kommer från Vargön, Lewi Pethrus födelseort. Han har bott i Enköping sen 2018 och har koll på kameror och och allt som hör till det området, eftersom han också jobbar på Scandinavian Photo. När han inte lyssnar på lovsång blir det gärna jazz och funk. Favoritbandet är Lawrence.

Evelina är också 25 år. Född och uppvuxen i Enköping, dotter till Annakarin & Eilert Bye. Evelina gillar att skriva musik, men har också ett stort intresse för historia. Just nu är 1700-talet lite extra intressant. Hon älskar att träffa och prata med människor och att att åka på läger och loppisar. Favoritartist: Taylor Swift.

Aron & Evelina kan nås på församlingens telefon: 073-621 37 89 under perioden 12 juli – 8 augusti.
Någon av dem kommer också att finnas på plats i kyrkan fredagar kl 09:00 – 12:00.