Vi säger ja! – Enakyrkans höstupptakt 2023

Onsdagen den 30 augusti till söndagen den 3 september hälsar vi alla välkomna till Enakyrkans höstupptakt. I år provar vi ett lite nytt koncept och kombinerar den traditionsenliga församlingshelgen med en mötesvecka med evangelist Morgan Carlsson.

Onsdag och torsdag blir det kvällsgudstjänster med Morgan, sedan drar vi igång församlingshelgen med en grillfest på fredagskvällen, följt av gudstjänst med lovsång, bön och predikan av Morgan Carlsson.

På lördagen deltar vi först i den årliga Ekumeniska Friluftsgudstjänsten, som denna gång hålls utanför Prostgården vid Kyrkans Hus. Därefter fortsätter dagen med aktiviteter, workshops, fika och gemenskap och förstås en härlig kvällsgudstjänst. Efter söndagens avslutande gudstjänst hoppas vi att alla stannar kvar på kyrklunch.

Utöver ett antal fikastunder blir det tre tillfällen till gemensamma måltider: fredagens grillkväll, kvällsmat på lördagen och kyrklunch på söndagen. Vi har beslutat att ta ut en frivillig avgift vid dessa tillfällen, så att alla kan vara med – men vi behöver veta hur många som kommer med. Därför är det viktigt att du anmäler ditt deltagande i måltiderna så snart som möjligt.

Du hittar anmälningsformuläret här: Anmälan till måltider
Sista anmälningsdatum för måltider har passerat. För dig som inte anmält dig till måltiderna kommer mat att erbjudas i mån av tillgång.

Preliminärt program:

Onsdag 30 augusti
18:00 Fika
18:30 Gudstjänst

Torsdag 31 augusti
18:00 Fika
18:30 Gudstjänst

Fredag 1 september
17:30 Grillkväll (anmälan)
18:30 Gudstjänst (EnaKung hänger kvar efteråt)

Lördag 2 september
11:00 Ekumenisk friluftsgudstjänst vid Prostgården (ta gärna med lunchkorg!)
14:00 Samling i Enakyrkan. Information, lekar med mera.
15:00 Fika
15:30 Workshops (det kommer att finnas möjlighet till olika val)
17:00 Kvällsmat (anmälan)
18:30 Gudstjänst

Söndag 3 september
11:00 Gudstjänst
13:00 Lunch (anmälan)

Varmt välkommen!